Hva er en gruppechat?

I en gruppechat kan to eller flere brukere delta i en privatchat med en modellen samtidig. En gruppechat begynner automatisk når det påkrevde antallet brukere har koblet seg til chatten.
Brukere kan bli med og forlate chatten når de vil i løpet av en gruppechat. Gruppechatten avsluttes automatisk når den siste brukeren forlater chatten, eller når modellen velger å avslutte gruppechatten.

Merk: For å invitere en deltaker til gruppechat, klikker du på knappen «Privatchat» under videostrømmen, velg så «Gruppechat» og klikk «Start». Om du ønsker å bli med i en oppstartet chat, velger du «Bli med i gruppechat».